Alex gröna blogg

Shots
 
På sistone har jag börjat göra mixade ingefära shots och jag bara älskar det! Jag är helt övertygad om att man kan stärka sitt immunförsvar och förbättra sin hälsa genom att äta bra ekologiska råvaror, regelbunden träning, bra sömn och genom att boosta med superfoods och shots. Att ta en shot om dagen är ett superbra tillskott i en hälsosam livsstil! Sugna på att testa? Bara kör! 
 
Ingefära, citron, gurkmeja och aloe vera
 
Här kommer en liten kort beskrivning om varför dessa 4 råvaror är fantastiska: 
 
Ingefära: Fullproppad med antioxidanter och är anti-inflammatorisk. Hjälper immunförsvaret och matsmältningen! 
Aloe Vera: Denna magiska växt är läkande både invärtes och utvärtes! Aloen verkar bl a mot infektioner, inflammationer och hudsjukdomar. 
Gurkmeja: Det starkaste anti-inflammatoriska som finns! Den är läkande och en mycket stark antioxidant, 10 ggr starkare än vitaminer. Den förstärker även matsmältningen, är renande för blodet, minskar inflammation på cellulär nivå samt skyddar levern mm. 
Citron: Trots sin sura smak är citron ett basiskt livsmedel. Det hjälper neutralisera pH-värdet i kroppen och det kan motverka många sjukdomar. (1931 fick en forskare nobelpris då han uptäckte att cancerceller trivs i försurade miljöer men inte basiska miljöer... ) Citron innehåller även mycket c-vitamin, renar kroppen och främjar läkning!
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress