Alex gröna blogg

Sommarens viktigaste
 
Välkommen sommaren! Jag har precis fått hem mina viktigaste sommarprodukter och nedan kommer en liten beskrivning varför de är så bra:
 
Solarin - ett kosttillskott med antioxidanterna zink, selen, vitamin E & C och de skyddar cellerna mot oxidativ stress som bildas när huden exponeras för solljus.
 
Solkräm - från eco cosmetics. Bästa solkrämen! 100 % naturligt ursprung, inga kemiska filter, vattenfast, vegan, inga parfymer eller konserveringsmedel, fri från parabener och ingen nanoteknik. Nano är väldigt ifrågasatt, läs här.
 
After sun - aloevera kräm från dr. organic. Köpte den med tea tree oil och gillar den mer än den utan oljan! Även om aloe vera är bäst färsk så är denna ett bra substitut för den färska.
 
Kamomillspray - för att bleka håret! Så himla bra och effektivt att bleka håret med kamomill. Kemikaliefritt och billigt. Bara att köpa en flaska spray och spraya håret varje dag så ser du skillnad efter bara en vecka!
 
Beställ från Vitaminvaruhuset eller Bodystore. Båda har billiga priser och fri frakt. Studenter får 10 % på bodystore också!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress