Alex gröna blogg

MIAMI

Hejhej!

Backpackingresan är igång!! Vi har precis varit i Miami i 10 dagar och haft det så jäkla grymt. Vi var nere i Key West, vi har lapat sol på South Beach flera dagar, festat på Ultra music festival i 3 dagar och åkt till Evergladsen och spanat på vilda Alligatorer.

Ultra var epic! Alla djs var sjukt bra, ljusshowerna och bildshowerna på scenen var helt galna och alla människor var så sköna (men vissa aningen lättklädda och utspökade kanske). Det var människor över hela världen på festivalen och det var en magisk stämning. Vi sprang runt med vår kära Sverigeflagga hela tiden och den kommer synas mkt på alla artisters aftermovies! Linda slog nog rekord, ingen i Ultras historia har nog suttit på axlar så länge och ofta med flaggan viftandes fram och tillbaka! Så kul haha. Aldrig varit så stolt över vårt land som dom två dagarna! Och det var många som ville ta kort med oss och vår kära flagga. Det var också lite kul! Favoritdjsen var helt klart Axwell & Ingrosso. Men det var många fler bra dj som spelade som Martin Garrix Hardwell, David guetta, Dj Snake, Afrojack, Galantis, Steve Aoki, Alesso mfl.

Turen i evergladsen var riktigt nice faktiskt! Förra vintern gjorde vi en sån tur i den norra delen av Evergladsen (detta var södra), men den här gången hade vi mer tur. Vi såg väldigt många vilda alligatorer och dom simmade precis brevid båten som bara stack upp typ 3 dm från ytan. Så ballt! 

Nästa stopp: Jamaica. Här kommer vi att vara i nästan 5 hela dagar! Efter det beger vi oss ner till Rio de Janeiro. Som vi ser fram emot det! Och ja vi lovar att vara försiktiga.... Då jag jag har med mig en gammal samsung 4 på resan så måste jag bara be om ursäkt för dålig kvalitet på snapsen jag skickar, kameran är inte great (hela mobilen är sämst, ingen lär vilja stjäla den iaf). Men blogg och instagram bilderna kommer bli bra nu när jag skaffat en ny bra resekamera! Bilderna from alligatorerna är fotade med den. Puss och kram på er där hemma!

U L T R A  
Argentina
Panama killar
 

Dag två! Så mkt blommor🌸

Mexico
Bjuder på två suddiga bilder
Day 3!!!
Representing
THE EVERGLADES