Alex gröna blogg

Sos Animals
 
Nu var det länge sen jag uppdaterat bloggen, ska bli ändring på det! Kom precis hem från Spanien där jag och 2 kompisar volontärarbetat på en "hundgård" utanför Malaga i 2 veckor. På Sos Animals bor det 26 hundar (+14 till på ett annat ställe) och organisationen jobbar med att hitta hem till hemlösa spanska hundar till Sverige. Hundarna var så jäkla söta, vädret så skönt, landskapet så vackert och alla där var så trevliga. Jag vill bara åka tillbaka och det ska jag göra snart! 
 
Vi började våra pass 07.30 på morgonen och då började vi med att fixa i ordning mat och mediciner till hundarna. Efter det var det dax för promenader. De tre olika promenaderna som vi gick låg i det vackra landskapet som ni kan se i den första bilden. När passet sedan var slut efter 2-3 promenader städade vi huset. Det bor 8 hundar där så det behövdes verkligen städas varje dag.. Efter det hade vi siesta i ca 7 timmar och då solade och badade vi samt gosade med hundarna. Vid 18.30 började kvällspasset och det såg i princip likadant ut som morgonpasset. Det blev verkligen många promenader under resan och vi gick ca 2 mil varje dag! 
 
En siesta åkte vi till El Chorro. Där fanns det knallblå sjöar mitt bland bergen och vattnet var så svalkande skönt! Det var 35 grader den dagen samt vindstilla så det var väldigt skönt med lite kallare vatten... En annan dag tog vi ledigt ett kvällspass och åkte in till Malaga där vi shoppade och strosade runt i några timmar. Vi åt även jättegod tapas tills vi blev upphämtade på kvällskvisten! Det var den korta versionen om resan... Älskar ni hundar, ÅK DIT