Alex gröna blogg

VIETNAM

Hej hallå!

Kan inte förstå att det redan är november och att det inte är så långt kvar av vår underbara resa! Vi är inte i Vietnam för tillfället utan i Indonesien. Det här inlägget ligger efter med några månader eller så haha..

Vietnam är ett av de finaste länder vi besökt på den här resan! Naturen var helt fenomenalt vacker. Vi hade väldigt många stopp i landet för att det fanns så otroligt mycket att se. Men det var också ett ganska jobbigt land att va i. Mycket mycket tutande och invånarna ropade mycket på oss. Trots allt detta oväsen så gillade vi ändå Vietnam väldigt mycket!

Vi hade 7 stopp och dessa var Puh Quoc, Ho Chi Minh, Hoi An, Phong Nah, Hanoi, Cat Ba (Halong Bay) samt Sapa. Det kommer tyvärr inte så många bilder från Vietnam då jag inte kommer åt bilderna just nu.. Bilderna nedan är från Halong bay som är ett av de 7 nya naturliga underverken! Några bilder är också från Phong Nah som är en nationalpark med helt sjukt många vackra grottor. De har den största och tredje största grottan i världen! 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress